Zac Zinger – Fulfillment

Ο Zac Zinger είναι ταλαντούχος και βραβευμένος μουσικός πνευστών και συνθέτης. Σε αυτό το πρώτο του άλμπουμ, παρουσιάζεται με μια γκάμα από στυλ, ας πούμε από Grover Washington μέχρι Michael Brecker, με πιστότητα αλλά και φαντασία. Η μεγάλη του καινοτομία είναι ότι, εκτός ​​από άλτο σαξόφωνο και EWI, παίζει και το Shakuhachi, το παραδοσιακό ιαπωνικό φλάουτο από μπαμπού, με μεγάλη επιτυχία, υποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να παίξει αυτό το όργανο με τα τόσο όμορφα ηχοχρώματα!
Η μουσική από το εξαιρετικό του κουαρτέτο είναι πραγματικά άψογη! Είναι ένα μελωδικό, ραφιναρισμένο fusion, με 12 πρωτότυπες συνθέσεις, όπου μια ανοικτή τονική αντίληψη συναντά την ιαπωνική τροπικότητα, εκλύοντας μια “Ζεν-Τζαζ” θετική ενέργεια!
Ο Zac Zinger παίζει με δεξιοτεχνία, γνώση και έμπνευση. Δεν είναι φλύαρος,  οι όμορφες και καλοσχηματισμένες φράσεις του ρέουν αβίαστα με ένα πλούσιο ήχο σε όλα τα όργανα και πολλές φορές είναι εντυπωσιακές!
Μαζί με τον Zac Zinger (shakuhachi, alto sax, EWI, dizi ) παίζουν οι Sharik Hasan (piano),  Adam Neely (electric bass),  Luke Markham (drums) και άλλοι καλεσμένοι. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και να ακούσετε από το  BANDCAMP
Και εάν όπως λένε στην ιαπωνική παράδοση, όλα τα πράγματα έχουν ψυχή, στοιχηματίζω ότι τώρα η ψυχή του Shakuhatchi, θα πρέπει να αισθάνεται περήφανη και αρκούντως ικανοποιημένη! ..  Imitonios

Επίσης στο 

https://www.deezer.com/us/album/109564542

και το